انعقاد تفاهم‌نامه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی بیرجند با شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی

۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۵ کد : ۱۰۴۴ خبر
تعداد بازدید:۲۴۴
تفاهم‌نامه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی بیرجند با شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با حضور دکتر سیاحی مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی بیرجند، رئیس گروه ارتباط با صنعت و دکتر فاضلی نماینده خبره صنعت آب و فاضلاب و معاون پژوهشی دانشگاه بیرجند منعقد شد.
انعقاد تفاهم‌نامه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی بیرجند با شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، دکتر سیاحی در این مراسم بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها برای رفع مشکلات حوزه آب و فاضلاب تأکید کردند و گفتند: باید درخواست‌های صنعت به‌صورت شفاف به دانشگاه‌ها ارائه شود تا طرح‌های تحقیقاتی انجام شده کاربردی‌تر باشد.

ایشان در ادامه خواستار ورود مراکز دانشگاهی به بحث ساخت تجهیزات موردنیاز صنعت آب و فاضلاب و فناوری‌های جدید در این حوزه شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی نیز در این جلسه دوری از مراکز علمی را یکی از نواقص شرکت‌های بهره‌بردار مانند آب و فاضلاب عنوان کرده و گفتند: انعقاد تفاهم‌نامه‌های پژوهشی می‌تواند تا حدودی این نواقص را مرتفع کند.

مهندس دوستی به رفع یکی از چالش‌های اساسی شرکت در تصفیه‌خانه فاضلاب با استفاده از یک طرح تحقیقاتی اشاره کردند و افزودند: باتوجه‌به اعتمادسازی موجود، این مجموعه از طرح‌های تحقیقاتی کاربردی در صنعت آب و فاضلاب حمایت می‌کند.

دکتر فاضلی نیز در این جلسه بر توسعه و ترویج پژوهش‌های کاربردی تأکید کردند و به بررسی راهکارهای توسعه ارتباط صنعت آب و فاضلاب با مراکز دانشگاهی پرداختند.

در پایان این جلسه تفاهم‌نامه همکاری به‌منظور ایجاد ارتباط مؤثر و مداوم و در راستای بهره‌گیری از تخصص‌های موجود و استفاده بهینه از امکانات، استعداد و توانایی‌ها در بخش‌های مختلف علمی، پژوهشی، تحقیقاتی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه‌ای و سایر امکانات بالقوه و بالفعل مرتبط با اهداف و رسالت‌های طرفین در بخش‌های مختلف فی‌مابین دانشگاه صنعتی بیرجند و شرکت آب و فاضلاب استان خراسان جنوبی منعقد گردید.

گفتنی است: مدت‌زمان این تفاهم‌نامه 4 سال می‌باشد.


اخبار مرتبط


( ۱ )

نظر شما :