برگزاری کارگاه ایده پردازی و خلاقیت در دانشگاه صنعتی بیرجند

۱۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۲ کد : ۱۲۶۹ ستادی
تعداد بازدید:۲۶۳
کارگاه «ایده پردازی و خلاقیت» مربوط به رویداد استارتاپی «خشت اول» روز چهازشنبه ۱۰ آبان ماه در سالن آمفی تئاتر شهید چمران برگزار شد.
برگزاری کارگاه ایده پردازی و خلاقیت در دانشگاه صنعتی بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، به همت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه و با همکاری دانشگاه فنی و حرفه‌ای، در روز چهارشنبه ۱۰ آبان‌ماه از ساعت ۱۶ الی ۲۰ کارگاه «ایده‌پردازی و خلاقیت» توسط مهندس حسین شورستانی برگزار شد.

این کارگاه که در سالن آمفی‌تئاتر شهید چمران دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار شد، یکی از پیش رویدادهای استارتاپ ویکند ملی صنعت ساختمان است که رویداد نهایی آن از ۱۷ الی ۱۹ آبان‌ماه سال جاری در مرکز دختران دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این کارگاه، تقویت روحیه خلاقیت و ایده‌پردازی دانشجویان و همچنین آماده‌سازی تیم‌های متقاضی شرکت در رویداد اصلی بوده است.

کلیدواژه‌ها: مرکز کارآفرینی و نوآوری کارگاه ایده پردازی


اخبار مرتبط


نظر شما :