امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه صنعتی بیرجند و اداره‌کل زندان‌های خراسان جنوبی

۰۱ بهمن ۱۴۰۴ | ۰۹:۵۷ کد : ۲۷۸۲ خبر
تعداد بازدید:۱۶۰
در راستای تحقق اهداف عالی دستگاه قضایی و توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دانشگاه صنعتی بیرجند و اداره‌کل زندان‌های استان خراسان جنوبی به امضا رسید.
امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه صنعتی بیرجند و اداره‌کل زندان‌های خراسان جنوبی

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری میان دانشگاه صنعتی بیرجند و اداره‌کل زندان‌های استان خراسان جنوبی با هدف بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و اجرایی کشور و اداره امور زندان‌ها بر محور دانایی منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با امضای دکتر عباسعلی رضاپور رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند و علی عبدی مدیرکل زندان‌های استان خراسان جنوبی، زمینه‌ساز گسترش تعاملات علمی و اجرایی دو مجموعه در چارچوب اهداف قوه قضاییه و سند تحول قضایی خواهد بود.

بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، توسعه و تقویت همکاری‌های هدفمند علمی، پژوهشی و آموزشی، طراحی و اجرای برنامه‌های مشترک آموزشی و تحقیقاتی، تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند در حوزه زندانبانی، ارتقای آموزش‌های ضمن خدمت کارکنان و تسهیل انجام پژوهش‌های کاربردی مرتبط با مأموریت‌های سازمانی از مهم‌ترین محورهای همکاری مشترک به شمار می‌رود.

همچنین همکاری در تدوین، تألیف و انتشار منابع علمی، برگزاری همایش‌ها، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت، حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی مرتبط، انتشار یافته‌های علمی در راستای تحقق زندانبانی نوین و استفاده از ظرفیت‌های کتابخانه‌ای و دیجیتال طرفین از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

در چارچوب این همکاری، کارگروه‌های علمی و اجرایی مشترک با حضور متخصصان دانشگاه و اداره‌کل زندان‌ها تشکیل شده و اجرای طرح‌های پژوهشی، ارتقای سطح امنیت و حفاظت زیرساخت‌های زندان‌ها و بهره‌گیری از ایده‌های خلاق و فناورانه دنبال خواهد شد.

مدت اعتبار این تفاهم‌نامه یک سال تعیین شده و در صورت توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود. 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه صنعتی بیرجند تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور پویا، فناور، مسئله‌محور روابط عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند www.birjandut.ac.ir تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری


اخبار مرتبط


نظر شما :