با حضور دکتر هاشمی نماینده مردم شریف شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف و مسئولین استانی صورت پذیرفت؛

کاشت ۱۶۸ نهال مثمر به مناسبت چهلمین روز بزرگداشت رهبر معظم انقلاب اسلامی و گرامیداشت شهدای دانش‌آموز شهرستان میناب در دانشگاه صنعتی بیرجند

۱۹ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۷ کد : ۲۸۷۰ خبر
تعداد بازدید:۳۲۴
آیین کاشت ۱۶۸ اصله نهال مثمر هم‌زمان با چهلمین روز بزرگداشت رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای دانش‌آموز شهرستان میناب، صبح چهارشنبه ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ با حضور دکتر هاشمی نماینده مردم شریف شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی و و مسئولین استانی و جمعی از همکاران دانشگاه برگزار شد.
کاشت ۱۶۸ نهال مثمر به مناسبت چهلمین روز بزرگداشت رهبر معظم انقلاب اسلامی و گرامیداشت شهدای دانش‌آموز شهرستان میناب در دانشگاه صنعتی بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای دانش‌آموز شهرستان میناب، صبح امروز چهارشنبه ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در فضایی معنوی و با حضور پرشور مسئولان استانی و دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم که با هدف تکریم مقام شامخ شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و خدمت برگزار گردید، دکتر هاشمی، نماینده محترم مردم شریف شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی، مهندس ناصری، فرماندار شهرستان بیرجند، دکتر مرتضوی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، مهندس محسن اسفندیار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، آقای دستگردی، مدیرکل حج و زیارت استان، دکتر رضاپور، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند، و جمع کثیری از مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند.

این برنامه با ادای احترام به مقام شامخ شهدا آغاز شد. شرکت‌کنندگان در مزار شهدای گمنام دانشگاه صنعتی بیرجند گرد هم آمدند و با قرائت پرفیض زیارت عاشورا، ضمن غبارروبی و گلباران مزار مطهر شهدا، یاد و خاطره ایثارگری‌ها و فداکاری‌های آنان را گرامی داشتند. این بخش از مراسم، فضایی سرشار از معنویت و یادآوری ارزش‌های دفاع مقدس را در دانشگاه طنین‌انداز کرد. در ادامه مراسم، شرکت‌کنندگان با حضور در محل تعیین‌شده، در آیین کاشت ۱۶۸ اصله نهال مثمر مشارکت کردند. این اقدام نمادین، با هدف ترویج فرهنگ درختکاری، توجه به محیط‌زیست و پاسداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر صورت پذیرفت.

دکتر رضاپور، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند، در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار، همدلی و اقداماتی که ماندگاری داشته باشند، تأکید کرد. وی کاشت این نهال‌ها را حرکتی نمادین و ارزشمند در راستای پاسداشت ارزش‌های متعالی انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر دانست و ابراز امیدواری کرد که این نهال‌ها به درختانی پرثمر تبدیل شده و یادآور این روز بزرگ باشند.

دکتر هاشمی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی، نیز در سخنانی، بر اهمیت حفظ و ترویج یادمان‌های شهدا، تقویت فرهنگ خدمت‌رسانی و نقش حیاتی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در ارتقای سرمایه اجتماعی تأکید کردند. ایشان همچنین از حضور پرشور دانشگاهیان در این برنامه تقدیر نمودند.

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر هاشمی با ابراز قدردانی از ایثار، همبستگی و تلاش‌های بی‌وقفه مردم در روزهای دشوار و شرایط بحرانی اخیر، بر اهمیت روحیه مقاومت، همراهی اجتماعی و حضور مؤثر اقشار مختلف جامعه در مدیریت و عبور از این شرایط تأکید ورزیدند.
در پایان دکتر هاشمی گفت: ملت عزیز ما با همدلی در این مدت دستاوردهای تاریخی بسیار خوبی داشتند امیدوارم که در این انسجام و اتحاد و همدلی ملت عزیز ما کماکان ادامه داشته باشد تا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با استقلال کامل در اوج خودش انشالله حفظ بشود.
این اقدام نمادین، با هدف ترویج فرهنگ درختکاری، توجه به محیط‌زیست و به یادبود ۱۶۸ دانش‌آموز شهید شهرستان میناب صورت پذیرفت.

 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه صنعتی بیرجند تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور پویا، فناور، مسئله‌محور کاشت ۱۶۸ نهال مثمر به مناسبت چهلمین روز بزرگداشت رهبر معظم انقلاب اسلامی و گرامیداشت شهدای دانش‌آموز شهرستان میناب


اخبار مرتبط


نظر شما :