انعقاد تفاهمنامه همکاری
انعقاد تفاهمنامه همکاری سه جانبه میان دانشگاه صنعتی بیرجند، بنیاد تعاون زندانیان و اداره کل زندانهای استان خراسانجنوبی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، در راستای تحقق راهبرد شعار «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» که توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال ۱۴۰۱ تبیین گردید، تفاهمنامه همکاری سه جانبه میان دانشگاه صنعتی بیرجند، بنیاد تعاون زندانیان و اداره کل زندانهای استان خراسانجنوبی منعقد گردید.
هدف از تنظیم این تفاهم نامه همکاری فی ما بین دانشگاه، اداره کل زندانها و بنیاد در زمینه های علمی به منظور پیاده سازی زیست بوم نوآوری و فناوری، استفاده حداکثری از ظرفیت های مشترک دانشگاه، اداره کل زندان ها و بنیاد و افزایش بهره وری و کارآفرینی است.
با توجه به اهداف تفاهم نامه طرفین توافق کردند در زمینههای
- ترویج فرهنگ کارآفرینی و توسعه گفتمان مشاغل دانش بنیان در بین مددجویان
- تعامل و همکاری به منظور توسعه علمی و فناوری بین بنیاد، اداره کل زندانها و دانشگاه
- همکاری در جهت حمایت و شکل گیری استارتاپها، مرکزنوآوری، واحدهای فناور، شرکت های دانش بنیان و خلاق توسط جامعه هدف
- معرفی ظرفیت کارگاهی، آزمایشگاهی و اعضای هیئت علمی دانشگاه
- برگزاری دوره های آموزشی و توانمندسازی زندانیان
- اشتراک پایگاه های دادهای به منظور سنجش و مطالعات، عارضهیابی و افزایش بهره وری همکاری نمایند.
در حاشیه انعقاد این تفاهمنامه، سرپرست دانشگاه و هیأت همراه از مجموعههای اقتصادی بنیاد تعاون زندانیان بازدید نموده و فرصتهای افزایش تولید و اشتغالزایی مددجویان مورد بررسی قرار گرفت. در این بازدید، دکتررضاپور به ظرفیتهای علمی دانشگاه جهت افزایش بهرهوری و تجاریسازی محصولات بنیاد تعاون اشاره نمودند.
در ادامه، جناب آقای روشان مدیر کل اداره زندانهای استان خراسانجنوبی به اهمیت اشتغالزایی و ظرفیت هنرآموزی مددجویان و ظرفیتهای کارگاهی ایجاد شده در بخشهای متنوع اشاره داشتند.
همچنین، جناب آقای زنگنه مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان نیز با توجه به برنامهریزی سال جاری جهت اشتغال آفرینی و تولیدات دانشبنیان، همکاری مشترک دانشگاه و بنیاد را بسیار سازنده و ضروری ارزیابی نموده و به انجام فعالیتهای پژوهشی و کارآفرینی تأکید کردند.
شایان ذکر است در این بازدید معاون پژوهشی، سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت، سرپرست دانشکده مهندسی کامپیوتر و صنایع دانشگاه و جمعی از مسئولین استانی حضور داشتند.
نظر شما :